MISTROVSTVÍ ČR ČSMPS V ZÁVODECH HORSKÝCH KOL 2018

   Již po šesté se sjely do Chroustovic / Srubů týmy závodníků, aby ve dnech 12. – 13. října zabojovaly o kvalitní výsledky a případný titul mistra ČR v jednotlivých kategoriích. S potěšením můžeme konstatovat, že o akci je stále vyšší zájem (nárůst startovního pole o 9%).
Bezmála 100 závodníků se ve dvou sportovních dnech postavili na start časovky jednotlivců (pátek) a okruhových závodů s hromadným startem (sobota), Za krásného slunečného počasí, asistence kamer ČT byly k vidění nelítostné boje závodníků i hodnotné výkony. Vynikající atmosféru, podtrhla již osvědčená spolupráce stabilních subjektů a líbivé prostředí, ve kterém se závody uskutečnily, stejně tak výborné zázemí s ubytováním a stravou, které osvědčeně na sportovních akcích tohoto významu zajišťovalo OU Chroustovice.
Celkový dojem podtrhuje i skutečnost, že domácí pořadatelský tým SK Integry Chroustovice získal v kvalitní konkurenci i cenné kovy (2 bronzové – Bartošová, Morávková a 1 stříbrnou medaili- Zverbíková) a navázal tak na minulá období i tradici, potvrzující, že nás horská kola v Chroustovicích baví….  
Děkujeme za širokou podporu sponzorům, díky nímž si závodníci kromě prima zážitků odváží i nejednu cenu. Nezbývá, než těšit za rok na pokračování této populární a oblíbené akce.

Za organizátory Mgr. Mrázek Aleš